6981955576 Βουρβουρού, Χαλκιδικής zisiosstudio@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Ανακαλύψτε τη Σιθωνία...


Η Σιθωνία βρίσκεται στη μεσαία χερσόνησο της Χαλκιδικής και έχει πολλές φυσικές ομορφιές.

Κατά την περιήγησή σας στην περιοχή της Σιθωνίας θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε ατέλειωτα μαγευτικά τοπία, γραφικά λιμανάκια, θαυμάσιες χρυσαφένιες παραλίες, μοναχικούς ορμίσκους πλάι σε ελαιώνες, καταπράσινα λιβάδια και δάση, γαλήνια ψαροχώρια, αλλά και εκπληκτική αρχιτεκτονική σε σπίτια και εκκλησίες. 

Βρισκόμενοι στη Σιθωνία θα διαπιστώσετε ότι κάθε μέρος που συναντάτε είναι τόσο διαφορετικό, τόσο μοναδικό και θελκτικό. Ολες οι περιοχές όπως το Βατοπέδι, Μεταμόρφωση, Νικήτη, Άγιος Νικόλαος, Πυργαδίκια, Σάρτη, Νέος Μαρμαράς, Βουρβουρού, Όρμος Παναγιάς και Συκιά θα μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη σας χαρίζοντάς σας υπέροχες αναμνήσεις.

 

 

Βουρβουρού Χαλκιδικής...

Η Βουρβουρού είναι ένα πολύ γνωστό τουριστικό θέρετρο, λίγα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Απέχει περίπου 15χλμ από τη Νικήτη και 110χλμ από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα δαντελωτής ακτογραμμής και μικρών νησιών πολύ κοντά στη ακτή που δημιουργούν ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Υπάρχουν συνολικά εννέα νησιά απέναντι από την ακτή, με σημαντικότερο και μεγαλύτερο το Διάπορο.

Οι κυριότερες παραλίες είναι οι οι: Λιβάρι, Ξιφάρα, Καρύδι, Μπάρα και Φάβα. Η επίσκεψη τα νησιά γίνεται με πλοιάρια ή ενοικιαζόμενα ποδήλατα θαλάσσης. 

Το καλοκαίρι, ιδιαίτερα κατά την υψηλή περίοδο, η Βουρβουρού είναι ένα πολυσύχναστο μέρος. Οπότε αν θέλετε να μείνετε εκεί θα πρέπει να προγραμματίσετε έγκαιρα τις διακοπές σας ή να επισκεφτείτε την περιοχή εκτός υψηλής περιόδου.